Lenny & de wespen

Nieuwe recensies: OOR en FOLK magazine


13 jun. 2017

Ook een paar maanden na het verschijnen van onze nieuwe cd “ZIN” komen nog positieve geluiden aangewaaid! Muziekmagazine FOLK noemt ons een “steengoede groep” en “een aanwinst voor het Nederlandstalig repertoire”. Hét Nederlands muziekblad OOR hoort dan weer een prima band met teksten waarin humor en diepgang subtiel in elkaar haken. – Blij zulks te Ooren!
Lees hier de FOLK-recensie en hier die van Oor!

Te gast op Radio 5 Nederland


03 mei. 2017

Lenny was te gast bij Hijlco Span op Radio 5 Nederland voor een uitgebreide babbel over het nieuwe album. Hij bracht ‘Hey Marie’ live in de studio, en die versie valt hier te herbeluisteren.

HEY MARIE – the extra scenes


14 apr. 2017

Deze week doken we weer de top 1O binnen van de Vlaamse Ultratop 50, én we staan intussen anderhalve maand in de Radio 2 top 3O tussen internationale kleppers. Om dat te vieren, maar ook omdat het gewoon leuk is, maakte Monica Monté een tweede clipje bij onze single “Hey Marie”. Hoe schudt een echte Marie haar haren los? Welke gekke bekken heeft een Marie van 11 zoal in petto? En hoe heerlijk kan je geeuwen als baby-Marie van 1 maand oud? Hier is ‘Hey Marie’-the extra scenes!